O nama

Kušlec   |   17.03.2018.
O nama

Kako je nastala priča o Kušlecu?

Sve kreće od ideje. Tako se i meni rodila ideja da svoju kreativnost, inovativnost i dugogodišnje iskustvo, želju za novim i drugačijim, pretvorim u nešto lijepo, zgodno, slatko i zanimljivo. Tako je u izboru nekoliko domaćih imena, pobjedio i nastao 'Kušlec' - trgovina poklonima, suvenirima i cvijećem. Važno je naglasiti da će u prodaji naglasak biti na našim domaćim odnosno hrvatskim proizvodima.

Kako bi se sve zamišljeno moglo realizirati, imala sam veliku pomoć i podršku. Na prvom mjestu, uz mene su bili i uvijek me podržavali moji najbliži: suprug, djeca, moji roditelji, suprugovi roditelji,dragi prijatelji i kumovi. Svi oni ovo znaju i pronaći će se u ovome tekstu jer su bili tu i podržavali me da krenem u ovu avanturu i izazov. Nakon njih, tu je bio i veliki tim ljudi u raznim institucijama koji su me vodili u pravom smjeru i pomogli mi kako bi se projekt ostvario. Kako su naveli na radionicama i individualnim razgovorima sve je tako i bilo pa ako imate želje za nečim svojim, inovativni ste i želite raditi nešto što vas ispunjava, mogu vam pomoći u tome i odgovoriti na puno pitanja. Tu je bio i tim koji je moju ideju i želju uobličio u vizualni identitet koji me je doslovno ostavio bez teksta, za to je zaslužna ekipa iz IE centra. Hvala Adarmi. Hvala gazdarici na odličnoj lokaciji poslovnog prostora Kušleca. Hvala svim starim i novim poslovnim partnerima koji su podržali ideju i odlučili se na poslovnu suradnju s nama. Na našoj facebook stranici, a uskoro i web stranici, vidjet ćete o kojim se zanimljivim hrvatskim poduzetnicima i proizvođačima radi, čije ćemo proizvode imati u našoj ponudi.

Odakle naziv Kušlec? Jednostavno, uz svaki poklon ide i poljubac, a u kajkavskim krajevima se to lijepo po domaći kaže, kratko i slatko Kušlec.

Vidimo se!

Vaša Nikolina

 

Iskaznica tvrtke

Tvrtka:
KUŠLEC j.d.o.o. za izradu i prodaju poklona, suvenira i cvjetnih aranžmana
Skraćena tvrtka:
Kušlec j.d.o.o.
Sjedište:
Frana Galovića 12, 33405 Pitomača, Hrvatska

Tvrtka je registrirana na trgovačkom sudu u Bjelovaru pod brojem MBS 010105578

OIB:
87170877278
Banka:
Zagrebačka banka d.d.
IBAN:
HR7523600000000000000
SWIFT:
ZABAHR2X
Temeljni kapital:
10,00 kn uplaćen u cijelosti.
Član uprave:
Nikolina Barčan

Podijelite


Kušlec

Satovi
O nama
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.