Umaci

Gastro   |   05.09.2018.
Umaci

Paket Volim ljuto ultra hot XL

Ultra Hot XL poklon paket sastoji se od 4 najljuća umaka koja imamo u ponudi*. Dolazi kao brandirana poklon kartonska kutija i idealan je za sve one koji su navikli na ekstremno jaku ljutinu i više ne pristaju na kompromise. Ako ste ikada htjeli zamijeniti standardne i otrcane rođendanske (ili bilo kakve) poklone u obliku čokolada, boca pića ili drugih isfuranih sitnica, ovo je proizvod koji će oduševiti svakog ljubitelja ljutine, a pritom neće oštetiti vaš novčanik! Kutija i njen ispun djeluju efektno, a količina umaka je dovoljna da nekoliko mjeseci izgara sva osjetila onome kome je namijenjena.

Sadržaj paketa:

The Reaper ljuti umak 20ml ljutina 7/5

Brutalero Scorpion ljuti umak 100 ml ljutina 6/5

Brutalero Smoked ljuti umak 100 ml ljutina 5/5

Brutalero Yellow ljuti umak 100 ml ljutina 5/5

*podrazumijeva se standardna ponuda ljutih umaka, limited i special edition umaci ne ulaze u ovu kategoriju.

 

Paket Volim ljuto vrabasco XL

Vrabasco XL poklon paket sastoji se od 4 različita umaka koji nose ime Vrabasco od kojih je svaki različite ljutine ili okusa. Dolazi kao brandirana poklon kartonska kutija i idealan je za sve one koji vole blažu i srednju ljutinu i žele postepeno stvarati toleranciju na ljuto. Ako ste ikada htjeli zamijeniti standardne i otrcane rođendanske (ili bilo kakve) poklone u obliku čokolada, boca pića ili drugih isfuranih sitnica, ovo je proizvod koji će oduševiti svakog ljubitelja ljutine, a pritom neće oštetiti vaš novčanik! Kutija i njen ispun djeluju efektno, a količina umaka je dovoljna da nekoliko mjeseci usrećuje onoga kome je namijenjena.

Sadržaj:

Vrabasco Mild ljuti umak 100ml ljutina 1/5

Vrabasco Original ljuti umak 100ml ljutina 2/5

Vrabasco Smoked ljuti umak 100ml ljutina 2/5

Vrabasco Strong ljuti umak 100ml ljutina 3/5

 

Umijeće ljutine

Umijeće ljutine putni poklon set je paket koji sadrži 5 ljutih umaka u bočicama od 20ml u kompaktoj kutiji koju možete uvijek nositi sa sobom u torbi. Idealno za putovanja ili kao poklon obožavateljima ljutine.

Paket sadrži sljedeće umake:

Vrabasco Mild 20 ml

Vrabasco Smoked 20 ml

Vrabasco Strong 20 ml

Vrabanero Smoked 20 ml

Brutalero Yellow 20 ml

 

Umijeće ljutine PUTNI SET

Hellfire Peanuts Spicy 100 g

Hellfire Peanuts Smoky 100 g

Hellfire Peaunts Insane 100 g

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.